11.08.2018
Ankkuri Joku Paikallinen Bändi Original 20- vuotta

Original Joku Paikallinen Bändi

Vuonna -98 Kemin Kauppakadulla päätettiin perustaa Hemen ja Jokisalon Jannen johdolla Joku Paikallinen Bändi. Tällä kertaa ei suunniteltu maailman valloitusta omilla biiseillä vaan päätettiin järkyttää kemiläistä musaskeneä bilebändillä. Tavallaan kukaan ei tiennyt tuolloin vielä mitään bilebändeistä. Suomessa kiersi siihen aikaan tasan kaksi bilebändiä ( Telaketju ja Kalle Päätalo ) ja Jean S pyöri jo silloin muussa sarjassa. Ei suuria suunnitelmia eikä vaateita, ainoastaan hauskanpitoa kavereiden kesken. Ensimmäinen baarikeikka oli Palosaaren Päivikin ja Saaren Pekan omistamassa Hullussa Pohjolassa. Jo silloin oli selvää, että vahingossa oli keksitty jotain sellasta, mille oli tilausta.Tosin aluksi olimme varmoja, että homma toimii siksi että kaverit tulevat juhlimaan meidän kanssa ja että homma ei toimisi muualla. Oulu, Rovaniemi, Tornio, Jyväskylä, Joensuu...sehän toimikin kaikkialla. Ensimmäinen Helsingin keikka Manalaan oli kummallista. Oli helvetin absurdia siihen aikaan ajatella, että miksi kemiläinen bändi lähtee soitteleen pääkaupunkiin suomirokkia kun jokaisessa naapuribaarissa on oikeaki bändi tarjolla. Oltiin varmoja, että saadaan tuoppisade lavalle ja meidät buuataan pois sieltä. Itseasiassa sen keikan muistaa vieläkin. Siihen liittyi niin paljon latausta ja odotuksia perseelleen menosta, että se jäi mieleen. Keikka oli menestys ja ihmettely orkesterin keskuudessa vain kasvoi.

Linnonmaan Jaajo on kiteyttäny tämän parhaalla mahdollisella tavalla. Jaajo tilasi Paikallisen omiin 30-v juhliin soittamaan ja puhelussa Hemelle kertoi näin; Mietin mitä tarjota ihmisille, jotka on nähneet jo kaiken. Kaikki bändit, tulennielijät ja tanssijat. Sitten tajusin, että ei nää nähny mitään, ne ei oo nähny ”paikallista”.

Onko vuosien takaisesta KEMIasta mitään jäljellä, taittuuko Simolta biitti, soittaako Tirkkis bassoa vai pulloja huulilla, pukeutuuko Lainas toppiin, onko Posti aivan hermona ettei tuu taas ketään, onko Monni kuskina ja onko Heme todellakin Olli Lindholmin poika ??? Paljon hienoja muistoja liittyy tähän aikakauteen ja reissattuihin kilometreihin sekä rakkaaseen kotikaupunkiin. Varmista, että pääset paikalle ja tähän paikkaan on hyvä suunnitella kesäloman päätösreissu vähän kauempaakin !

Näihin kysymyksiin saat vastauksen 11.8.2018 lauantaina Kemissä Ravintola Ankkurissa.

Liput ennakkoon 16 euroa alkaen 1.6.2018 ja lippuja voi ostaa Ankkurista. Ankkuriin mahtuu rajallinen määrä ihmisiä ja näin haluamme varmistaa, että ainakin kauempaa tulevat pääsevät sisään.

Hotelli Merihovista edullista majoitusta .
1hh/ 80euroa
2hh/ 90 euroa

Vastaanotto puh: 040 6853 500

Keikkapaikka samassa talossa