Visit KemiVisit Kemi -sivustolta löytyy kattavasti tietoa alueen majoitusvaihtoehdoista, ravintolatarjonnasta, aktiviteeteista, luontokohteista ja tapahtumista. Etsitpä luontopolkua, uimahallia, teatteria tai konserttia, mökki- tai hotellimajoitusta, hampurilaisravintolaa, illallistarjontaa tai idyllistä kahvilaa löydät sen sivustolta. Tutustu Kemin monipuoliseen tarjontaan sivustolla. 

www.visitkemi.fi.

 
     

Kemin MatkailuKemin Matkailu Oy on Kemissä toimiva yhtiö, jonka toimiala on matkailu ja päätuotteet Jäänmurtaja Sampon risteilyt ja Kemin LumiLinna. Lisäksi yhtiö vastaa Jalokivigallerian näyttelystä, omien kohteiden ravintola- ja cateringpalveluista ja on mukana erilaisissa matkailualan yhteistyöverkostoissa ja hankkeissa.

www.experience365.fi 

 

 

Meri-Lapin MatkailuMeri-Lapin Matkailu Oy toimii yhdessä yritysverkostonsa kanssa. Meri-Lapin yritykset toimivat erilaisissa markkinoinnin ja myynnin tehtävissä hyödyntäen omaa liiketoiminta-aluettaan. Työtehtävät sisältävät markkinoinnin, myynnin, PR ja muun mediatyön lisäksi matkailuneuvontaa.

www.visitmeri-lappi.fi/fi/matkailijalle/nae-ja-koe/

 

 

 

SnowExperience365SnowExperience365 sijaitsee Lumilinna-alueen päärakennuksessa ja on avoinna vuoden jokaisena päivänä!

Elämystilan -5 asteen lämpötilassa pääset ihailemaan upeita jääveistoksia sekä laskemaan jääliukumäkeä.

Tilassa palvelee myös jääravintola IceRestaurant365, missä voit ennakkotilauksesta nauttia 3-ruokalajin aterian jääpöydän äärellä. Ilman ennakkotilausta voit aina myös tilata aulan Lumipallo-kahvilan juomia tai herkkuja nautittavaksi elämystilaan.

https://experience365.fi/lumilinna/snowexperience365/

 

 

 

Jäänmurtaja SampoJäänmurtaja Sampo on Suomen valtion entinen jäänmurtaja, joka oli käytössä Perämerellä 30 vuotta ja on siis itsekin osa arktisen merenkulun historiaa. Nykyisin se vie ihmisiä tutustumaan jäiseen ulappaan. Risteilyn aikana tutustutaan laivaan opastetulla kierroksella aina konehuoneesta komentosillalle saakka.  Risteily jäänmurtaja Sammolla on ainutlaatuinen kokemus: näet aavan, jäisen ulapan ja pääset halutessasi itse kellumaan pelastuspuvussa hyiseen mereen.  Viileä yhdistelmä: majesteettinen teräs, kylmä jää ja meri!

https://experience365.fi/jaanmurtaja-sampo/

 

 

 

Kemin matkaiuneuvontawww.kemi.fi/matkailu/