OHJELMAPALVELUT

Kemin kulttuurikeskuksessa teet tapahtumastasi mieleenpainuvan. Olipa kyseessä kokous tai seminaari voit tarjota osallistujille mielenkiintoista tekemistä vaikkapa luentojen lomassa tai iltaohjelmana. Kulttuurikeskuksen toimijat tarjoavat vieraille muun muassa seuraavia palveluita:

Museoiden näyttelyihin voit tutustua omatoimisesti tai tilata kierrokselle opastuksen.  Kävijöitä palvelee myös museokauppa, jossa myydään mm. taidejulkaisuja, taideaiheisia kortteja ja uniikkeja pienesineitä, kuten paikallisia käsintehtyjä koruja.

Kurkkaa kulisseihin
Miten teatterin lavastuspaja toimii, miltä näyttää teatterin puvusto? Miten äänet ja valot suunnitellaan, mitä tekee ohjaaja? Tämän ja paljon muuta saa tietää ryhmille tarkoitetulla esittelykierroksella.

Kehon ja mielen rentoutus
Body & Mind ohjelmassa edetään matalatempoisten liikunnallisten harjoitusten kautta kohti kehon rentoutusta, mikä antaa valmiuksia myös mielen rentoutukseen. Käydään työskentelyn ohessa teoriaa meditaatioista ja sen terveysvaikutuksista.

Asahi Health. Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, joka pohjautuu itämaisiin lajeihin. Liikkeet ovat rauhallisia, lempeitä ja kuntouttavia.

Meri-Lapin jousikvartetti on vireä ammattimuusikoiden muodostama kamarimusiikkikokoonpano, jonka monipuolinen ohjelmisto ulottuu lastenmusiikista, elokuvasävelmien ja ikivihreiden kautta klassisen kamarimusiikin mestariteoksiin. Kvartetin voi tilata esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin.