23.11.2018
Tähtihetkiä klo 19

Kaupunginteatterin laulavat näyttelijät valmistavat yhdessä kapellimestari Anna Laakson kanssa yllätyksiä ja vahvoja tunnelmia pursuavan musiikkiteatteriesityksen. Kemissä hieman harvinaisempi ravintolateatteri saa hienot puitteet tunnelmallisessa Lyhdyssä. Esityksessä kuullaan niin musikaalisävelmiä kuin radiosoitostakin tuttuja kappaleita. Riehakkaan illan aikana nähdään myös hahmoja ja laulunumeroita teatterin historian varrelta. Sopii pikkujouluyleisölle!

Esitys sisältää Kemi-love -hetken, jota varten kerämme kaupunkilaisilta heidän läheistensä tähtihetkiin liittyviä tarinoita ja kappaleita.   
Kerro meille oma tai läheisesi tähtihetki ja siihen kuuluva biisi. Juuri sinun/teidän kappaleenne saatetaan kuulla Tähtihetkiä-esityksen vaihtuvassa Kemi-love-osiossa Scandicin Lyhdyssä. Vain 11 biisiä mahtuu mukaan! Lähetä biisiehdotuksesi tarinoineen suoraan ohjaajalle:sarianne.paasonen@kemi.fi  

Lavalla nähdään (aakkosjärjestyksessä): Tatja Hirvenmäki, Ilkka Hämäläinen, Anni-Maija Koskinen, Anna Laakso, Samu Stenberg ja Johanna Virsunen
konsepti: työryhmä
Musiikin sovitus ja harjoitus: Anna Laakso
Ohjaus: Sarianne Paasonen
Puvustus: Sirpa Santonen
Naamiointi: Sanna Kurula
Esitystekniikka: Kari Pentti

Esitykset Hotelli Scandicin Lyhty-ravintolassa. (Hahtisaarenkatu 3) Ei numeroituja paikkoja. Ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua. A-oikeudet. Vain 11 esitystä!

Esityksen kesto väliaikoineen n. 1h 30 min. Liput 15 €