OHJELMAPALVELUT

Kemin kulttuurikeskuksessa teet tapahtumastasi mieleenpainuvan. Olipa kyseessä kokous tai seminaari voit tarjota osallistujille mielenkiintoista tekemistä vaikkapa luentojen lomassa tai iltaohjelmana. Kulttuurikeskuksen toimijat tarjoavat vieraille muun muassa seuraavia palveluita:

Taidemuson tai Historiallisen museon näyttelyihin

voit tutustua omatoimisesti tai tilata kierrokselle opastuksen.  Kävijöitä palvelee myös museokauppa, jossa myydään mm. taidejulkaisuja, taideaiheisia kortteja ja uniikkeja pienesineitä, kuten paikallisia käsintehtyjä koruja.

Kehon ja mielen rentoutus
Body & Mind ohjelmassa edetään matalatempoisten liikunnallisten harjoitusten kautta kohti kehon rentoutusta, mikä antaa valmiuksia myös mielen rentoutukseen. Käydään työskentelyn ohessa teoriaa meditaatioista ja sen terveysvaikutuksista.

Asahi Health. Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, joka pohjautuu itämaisiin lajeihin. Liikkeet ovat rauhallisia, lempeitä ja kuntouttavia.

Meri-Lapin jousikvartetti

on vireä ammattimuusikoiden muodostama kamarimusiikkikokoonpano, jonka monipuolinen ohjelmisto ulottuu lastenmusiikista, elokuvasävelmien ja ikivihreiden kautta klassisen kamarimusiikin mestariteoksiin.

Meri-Lapin jousikvartetti tekee tilausesiintymisiä työjärjestyksensä sallimissa rajoissa.

Tiedustelut tästä.