27.08.2019
Vasemmiston eduskuntaryhmän kesäkokous

Tule tapaamaan Vasemmistoliiton ministereitä ja kansanedustajia sekä nauttimaan samalla ilmaisesta hernesopasta ja Satamakaffila Nuotan maukkaista pannukakkukahveista. Tarjottavaa riittää 400 ensimmäiselle.

Tentattavana ovat ministerit Li Andersson ja Aino-Kaisa Pekonen, europarlamentaarikko Silvia Modig, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Paavo Arhinmäki sekä kaikki muut Vasemmistoliiton kansanedustajat.

Hernesoppa- ja pannarikahvitarjoilu on klo 12-15. Ministerit ja kansanedustajat ovat paikalla noin klo 13-14. Musiikkiannista vastaa Aikamerkki -ryhmä.

Mahdollisesti jäljelle jäävä hernesoppa jaetaan tilaisuuden lopuksi omiin astioihin, joten ota sellainen halutessasi mukaan.

Tilaisuus liittyy Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän Kemissä 27.-28.8. pidettävään kesäkokoukseen.

--------------------------------------------------

Keskustelutilaisuus: Vasemmisto hallituksessa – mikä muuttuu? Mukana Vasemmistoliiton ministerit ja kansanedustajia. Iso auditorio, Kemin kulttuurikeskus klo 17.30. Vapaa pääsy, avoin kaikille kiinnostuneille.

--------------------------------------------------

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kesäkokouksen osallistujat tavattavissa vapaamuotoisessa illanvietossa Kemin ravintola Ankkurissa tiistaina 27.8. noin klo 22 alkaen. Paikalla on puolueen kansanedustajia ja ministereitä sekä paikallisia Vasemmistoliiton vaikuttajia.

Illan musiikista vastaa loistava Arwid W. & Arabian Kuu -yhtye.

Ei pääsymaksua, sisään narikan hinnalla!